والی هرات در دیدار با معاون وزیر خارجه: آماده‌ایم کشت فراسرزمینی را با ایران عملیاتی کنیم فراکسیون صنعت مجلس: دشمن در سناریوی جنگ اقتصادی شکست خورد درخواست ۴۰ نماینده مجلس برای تسریع در واردات خودرو به منطقه آزاد مازندران بالاترین نشان کره جنوبی به ترامپ اهدا شد + فیلم بازگشت پرونده تعطیلی پنجشنبه‌ها بار دیگر به کمیسیون اجتماعی آمریکا: مخالف هرگونه نفوذ زمینی دوباره ارتش اسرائیل به غزه هستیم پاکستان از شکست مذاکرات صلح با افغانستان در ترکیه خبر داد تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد
سرخط خبرها

اقرار نتانیاهو | توصیه‌ها و تهدید‌های بایدن را نادیده گرفتم

  • کد خبر: ۳۰۱۱۷۷
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
اقرار نتانیاهو | توصیه‌ها و تهدید‌های بایدن را نادیده گرفتم
نتانیاهو پس از انتخاب دونالد ترامپ احساسات خود را نسبت به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا پنهان نکرد و علناً گفت که مشاوره رئیس‌جمهور کنونی ایالات متحده و تهدید‌های او مبنی بر توقف کمک‌ها را نادیده گرفته است

به گزارش شهرآرانیوز، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جلسه پارلمان رژیم صهیونیستی فاش کرد: ایالات متحده ملاحظاتی داشت و پیشنهاد داد که وارد غزه نشویم. واشنگتن همچنین در مورد برنامه‌های اسرائیل برای ورود به شهر غزه، خان یونس، مردد بود و به شدت با ورود به رفح مخالف بود و تهدید کرد که اسرائیل را مجبور به جنگ بدون کمک ایالات متحده می‌کند.

نتانیاهو گفت: بایدن به من گفت که اگر وارد شویم، تنها خواهیم ماند. او همچنین گفت که ارسال تسلیحات مهم به ما را متوقف خواهد کرد؛ و همینطور شد. چند روز بعد، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمد و همان چیز‌ها را تکرار کرد و من به او گفتم - ما با چنگ و دندان خواهیم جنگید.

براساس گزارش فاکس نیوز، آمریکا در نهایت یک محموله از بمب‌های ۲۰۰۰ پوندی را متوقف کرد و اجازه داد تا انتقال سلاح‌های دیگر ادامه یابد. بایدن در آن زمان به سی ان ان گفت: من روشن کردم که اگر آنها به رفح بروند - هنوز وارد رفح نشده‌اند - من سلاح‌هایی را که برای جنگ‌های شهری استفاده می‌شود ارائه نمی‌کنم.

نتانیاهو همچنین مدعی شد که آمریکا از اسرائیل خواسته که به حملات موشکی ایران به تل آویو در ماه اکتبر پاسخ ندهد. او گفت: باز هم دوستمان به ما گفت که نیازی به پاسخگویی نیست و من گفتم که نشستن و واکنش نشان ندادن قابل قبول نیست و پاسخ دادیم.

نتانیاهو در ادامه ادعا‌های خود گفت: این یک راز نیست، خبرش منتشر شده. بخش خاصی در برنامه هسته‌ای آنها در این حمله مورد اصابت قرار گرفته است.

او بار دیگر تاکید کرد: ما باید استقلال اسرائیل را حفظ کنیم. ما تصمیم گرفتیم وارد شویم - و ما رفح، کریدور فیلادلفی و گذرگاه رفح را اشغال کردیم.

نتانیاهو بلافاصله پس از پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری پنجم نوامبر، تبریک گفت و آن را «بزرگترین بازگشت تاریخ» دانست. در نشست پارلمان نتانیاهو گفت که با ترامپ در مورد چگونگی پیشبرد مبارزه با ایران و برنامه‌های موشکی و هسته‌ای آن با ترامپ کار خواهد کرد.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیسیتی مدعی شد: توانایی ما برای اقدام در برابر این سه تهدید در آینده نزدیک همراه با دولت آینده در واشنگتن ارزیابی خواهد شد.

دولت بایدن در حال تلاش برای تضمین آتش بس در لبنان در آخرین ماه‌های قدرتش است. آموس هوکشتاین، فرستاده بایدن در خاورمیانه، گفته است: این لحظه تصمیم‌گیری است. من اینجا در بیروت هستم تا این تصمیم را تسهیل کنم، اما در نهایت این تصمیم طرفین است که به نتیجه‌ای برای این درگیری برسند. اما نتانیاهو لحن متفاوتی داشت - گفت که اسرائیل به حملات خود علیه حزب‌الله ادامه خواهد داد، حتی اگر آنها به آتش‌بس «روی کاغذ» رسیده باشند.

نتانیاهو گفت: مهمترین چیز معامله‌ای که روی کاغذ نوشته می‌شود، نیست. حتی اگر سندی وجود داشته باشد، هر چند درخور و معتبر، باید امنیت ما در شمال تضمین شود تا آن زمان به طور سیستماتیک عملیات علیه حملات حزب‌الله ادامه خواهد داشت. حتی اگر آتش بسی وجود داشته باشد، هیچ کس نمی‌تواند آن را تضمین کند، واکنش ما، یک واکنش پیشگیرانه، یک واکنش در پی حمله و تلاش برای ممانعت از تقویت حزب‌الله در آینده است. ما اجازه نخواهیم داد حزب‌الله به وضعیتی که در ۶ اکتبر ۲۰۲۳ داشت، بازگردد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->